Sitech Bacau

corpuri si tehnica de iluminat

automatizari

Livrăm toată gama de corpuri și surse de iluminat de la producători europeni renumiţi. În depozitul nostru găsiţi o largă varietate de surse de iluminat pentru iluminatul stradal, industrial, rezidenţial sau arhitectural precum şi accesorii (stâlpi, bare capsulate, şine pentru montaj etc.).

Iluminat industrial general

 • - Corpuri de iluminat etanșe cu grad ridicat de protecție
  Sunt corpuri fluorescente destinate funcționării în medii umede sau cu praf. Se pretează în general la înălțimi medii și mari. Se utilizează în ateliere, spații de depozitare, parcări și pasaje subterane, piscine, spații de spălare etc. În general au carcase din material plastic, dar se pot realiza și cu carcase metalice.
 • - Corpuri de iluminat pentru hale cu înălțimi mari
  Sunt corpuri destinate iluminatului în hale de producție, depozite sau supermarket-uri cu plafonul situat la înălțimi mai mari de 8m. Permit realizarea unui iluminat eficient cu un număr redus de corpuri. Lămpile utilizate sunt cele cu descărcări și oferă un flux luminos mai mare comparativ cu cel al lămpilor fluorescente. Uzual au reflector metalic dar pot fi realizate și cu reflector din policarbonat obținând un design plăcut, necesar în cazul utilizării corpurilor în showroom-uri sau magazine. Aceste corpuri pot fi închise și pot avea un grad de protecție ridicat la praf și umiditate, ceea ce le permite funcționarea și în condiții vitrege.
 • - Iluminat Industrial General
  Sunt produse moderne, destinate reducerii costurilor inițiale de realizare a proiectelor prin scăderea timpului de instalare. Pot fi realizate în variante simple destinate în principal mediului industrial, depozitelor, serelor, garajelor etc., sau pot avea un design modern atunci când sunt folosite pentru destinații de genul magazinelor, showroomurilor auto etc. Sunt sisteme flexibile care permit o gamă largă de combinații adecvate spațiului pentru care sunt destinate.

automatizari

Temperaturi extreme

Corpuri de iluminat pentru zone cu temperaturi ridicate +60℃, +70℃
Sunt corpuri destinate mediului industrial cu temperaturi ambiante ridicate: siderurgie, industria metalurgică, industria ceramică și a sticlei, brutării, dar și în aplicații mai speciale: iluminat în zona hotelurilor, în bucătării, în termocentrale, în camerele cu boilere etc.

Corpuri de iluminat pentru zone cu temperaturi scăzute -40℃, -50℃
Se utilizează în mediile reci: dulapuri și camere frigorifice, tunele de congelare dar și în instalații destinate iluminatului pentru sporturi de iarnă.

Mediile Ex

 • - constructiv: cu carcase de plastic sau metalice, cu dispersoare de sticlă sau policarbonat;
 • - al tipurilor de surse: cu tuburi fluorescente, cu lămpi cu descărcare sau incandescență;
 • - al funcționalității: cu montaj aparent sau îngropat.

Alte medii speciale

Corpuri de iluminat vandalproof
Corpurile de iluminat vandalproof sunt destinate penitenciarelor, zonelor de arest dar și unor spații publice precum: stații de autobuz, pasaje subterane sau stații de metrou. Sunt produse cu o mare rezistență la lovituri sau alte încercări de distrugere.

Stâlpi pentru iluminat exterior
Oferim o gamă variată de stâlpi standard, decorativi și stâlpi realizați la cerere. Materiale folosite pentru stâlpi sunt: oțel, beton, aluminiu sau din material plastic armat cu fibră de sticlă.

furnizori