Sitech Bacau

Acesta este pagina web oficiala apartinand S.C. SITECH S.R.L. Bacau.

Persoanele care acceseaza aceasta pagina au urmatoarele drepturi:
- explorarea continutului;
- reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
- copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
- inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre aceasta pagina web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea paginii web apartinand S.C. SITECH S.R.L. Bacau);

Persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
S.C. SITECH S.R.L. Bacau isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
Datele si informatiile sunt prezentate in pagina web apartinand S.C. SITECH S.R.L. numai in scopuri informative. S.C. SITECH S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura paginii web in orice moment si fara preaviz.
Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru S.C. SITECH S.R.L. Bacau si sunt proprietatea lui exclusiva. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - S.C. SITECH S.R.L., precum si realizarea de link-uri, fara acordul in prealabil din partea S.C. SITECH S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. SITECH S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

S.C. SITECH S.R.L. Bacau va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat. Nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale utilizatorilor sai. S.C. SITECH S.R.L. poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.